Mogelijkheden

/Mogelijkheden
Mogelijkheden 2018-10-16T13:27:37+00:00

Groepsvervoer

Naast het vervoeren van individuele personen vervoert Schipholservice Almere ook groepen – grotere groepen en kleinere groepjes – zonder enige moeite. Wij beschikken over meerdere taxi’s in Almere waar iedereen comfortabel in plaats kan nemen.

Wanneer u bij het reserveren van een taxi bij Schipholservice Almere aangeeft met hoeveel personen en (eventuele) bagage u reist, kunnen wij u optimale service bieden. Wij zorgen voor voldoende  zitplaatsen en laadruimte in de taxi! Mocht u met een dusdanig grote groep willen reizen dat deze niet in één taxi passen, zullen wij uiteraard zorgen voor meerdere taxi’s. Bij Schipholservice Almere zorgen we er altijd voor dat u reist met genoeg ruimte. 

Zakelijkvervoer

Door de inzet van moderne zakelijke taxi’s in Almere en ervaren chauffeurs zorgt Schipholservice Almere ervoor dat uw reis feilloos start en eindigt. Om u en uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van vervoer naar uw gewenste luchthaven. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Schipholservice Almere beschikt altijd over het juiste vervoermiddel dat naadloos aansluit op uw wensen. Een luxueus taxibusje voor wellicht wat grotere groepen voor het vervoeren van externe relaties of verwacht u internationale gasten die vervoerd dienen te worden? Uw wens is ons bevel.

Beleving Over ons